Energiecoach

Energiecoach

Het is vooral goed voor uw portemonnee, als uw energierekening zo laag mogelijk is. Maar u zult ongetwijfeld wel een beetje comfortabel willen wonen! Vraagt u zich – net als vele anderen – af, wat u kunt doen om toch minder gas, stroom en water te gebruiken? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze Energiecoaches.

Gesprek aanvragen

Die coaches zijn vrijwilligers en meestal – net als u – huurder bij Veenvesters. Zij komen op afspraak bij u langs en kunnen u tips geven om energie te besparen. Dat kan zijn door kleine maatregelen te nemen zoals het aanbrengen van radiatorfolie of door u te informeren wat de grootste energieslurpers bij u thuis zijn. Vaak levert het veranderen van uw gewoontes al geld op: de verwarming overdag op 18 of 19 graden zetten bijvoorbeeld en zorgen dat u dikke sokken en/of pantoffels draagt, zodat u warme voeten heeft.

U vindt op deze website interessante tips om geld te besparen in het Nederlands, Engels, Turks, Pools, Arabisch en Bulgaars.

De Energiecoach is NIET uw aanspreekpunt als het gaat om bouwkundige voorzieningen, zoals dubbelglas, spuwmuur-, dak- of vloerisolatie. Daarvoor moet u bij Veenvesters zijn.

De Energiecoach is WEL degene die u tijdens een goed adviesgesprek tips kan geven wat u zelf kunt doen om energie te besparen. Dus laat u ook inspireren! Het kost u niets – en het levert u zelfs iets op. De Energiecoach komt niet met lege handen namelijk en helpt u graag een eindje op weg met wat producten om energie te besparen.

Afspraak maken

Wilt u zelf opgeleid worden tot Energiecoach? We kunnen extra mensen goed gebruiken! Mail naar secretaris@hvpv.info voor meer informatie!