Energiecoach

Energiecoach

Het is vooral goed voor uw portemonnee, als uw energierekening zo laag mogelijk is. Maar u zult ongetwijfeld wel een beetje comfortabel willen wonen! Vraagt u zich – net als vele anderen – af, wat u kunt doen om toch minder gas, stroom en water te gebruiken? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze Energiecoaches. Die coaches zijn net als u huurder bij Patrimonium. Zij komen op afspraak bij u langs en kunnen u tips geven om energie te besparen. Dat kan zijn door kleine maatregelen te nemen zoals tochtstrip te plaatsen of uw gloeilampen te vervangen door ledlampen. Maar het kan ook een kwestie zijn van gewoontes veranderen. Wat korter douchen en de verwarming een graadje lager zetten bijvoorbeeld.

Laat u inspireren! Het kost u niets – en het levert u zelfs iets op. De Energiecoach komt niet met lege handen namelijk en helpt u graag een eindje op weg met wat producten om energie te besparen.

Afspraak maken

Wilt u juist opgeleid worden tot Energiecoach? We kunnen extra mensen goed gebruiken! Mail naar secretaris@hvpv.info voor meer informatie!